• LIST-banner2

Hoʻohana mau ʻia nā mea hoʻopakele wai like ʻole

1. Poai hoopakele

(1) Nakinaki i ke apo hoʻopakele i ke kaula wai e lana ana.

(2) Kiola koke i ke apo hoopakele i ka mea i haule iloko o ka wai.E kiola ʻia ke apo hoʻopakele i ka makani luna o ka mea i hāʻule i loko o ka wai.Inā ʻaʻohe makani, pono ke kiola ʻia ke apo hoʻopakele a kokoke i ka mea i hāʻule i loko o ka wai.

(3) Inā mamao loa ka hoʻolei ʻana mai ke kanaka lumo, e noʻonoʻo e hoʻihoʻi a kiola hou.

2. Lana ke kaula wili

(1) I ka wā e hoʻohana ai, e mālama pono i ke kaula lana a ʻaʻole i hoʻopaʻa ʻia, i hiki ke hoʻohana koke ʻia i ka wā o ka pōʻino.

(2) He kaula kūikawā ke kaula wai lana no ka hoʻopakele wai.Mai hoʻohana ia no nā kumu ʻē aʻe e like me ka hoʻopakele ʻāina.

3. Kiola ʻana i ka pū kaula (barrel)

(1) Ma mua o ka hoʻopiha ʻana i ka pahu hau, e hoʻolohe i ka pani ʻana o ka hoʻololi palekana, e nānā i ka O-ring i ka hui, a hōʻoia ua paʻa ka hui.

(2) I ka wā e hoʻoulu ai, ʻaʻole pono ke kaomi ma mua o kona kaomi i kuhikuhi ʻia.Ma hope o ka hoʻopihaʻana i ka ea, pono e hoʻokuʻuʻia ka ea i loko o ka paipu kiʻekiʻe ma mua o ka weheʻana.

(3) I ka wā e hoʻokuʻu ai i ka pū kaula (barela), pono ke kau ʻia ke kaula i mua o ke kaula, a ʻaʻole pono e hoʻokokoke loa iā ʻoe iho, i ʻole e hopu ʻia e ke kaula i ka wā e hoʻokuʻu ai.

(4) I ke kī ʻana, pono e kaomi ʻia i ke kino o ka pū (barrel) e hoʻomau i ka paʻa e hōʻemi i ka hopena o ka hoʻihoʻi ʻana i ke kī ʻana.

(5) Mai hoʻokuʻu pololei i ka mea i paʻa i ka wā e hoʻokuʻu ai.

(6) ʻAʻole pono e kuhikuhi ʻia ka waha o ka pū hoʻolei kaula (barela) i nā kānaka e pale aku i nā ulia pōpilikia.

(7) Pono e mālama pono ʻia ka pū kīloi kaula (barrel) i mea e pale ai i ka hoʻohana ʻole ʻia.

4. Puka Torpedo

Hiki ke hoʻohana pū ʻia ka hoʻopakele ʻauʻau me nā buoy torpedo, ʻoi aku ka maikaʻi a me ka palekana.

5. Kiola ʻana i ka ʻeke kaula

(1) Ma hope o ka lawe ʻana i ka ʻeke hoʻolei kaula, e hopu i ka loop loop ma kekahi kihi me kou lima.Mai ʻōwili i ke kaula a puni kou lima a hoʻopaʻa paha i kou kino i ʻole e huki ʻia i ka wā hoʻopakele.

(2) Pono ka mea hoʻopakele e hoʻohaʻahaʻa i ke kikowaena o ka'umekaumaha, aiʻole e kau i ko lākou mau wāwae i nā kumulāʻau a iʻole nā ​​pōhaku pōhaku e hoʻonui i ka paʻa a pale i ka haʻalulu koke.ka

6. Ka lole hoʻopakele

(1) E hoʻoponopono i nā kāʻei ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka pūhaka, a ʻo ka paʻa ʻana e like me ka mea hiki ke pale i ka poʻe mai ka hāʻule ʻana i loko o ka wai a paheʻe.

(2) E kau i nā kaula ʻelua ma hope o ka ʻāʻī a puni ka ʻaoʻao haʻahaʻa o ka ʻūhā a hoʻohui iā lākou me ka pahu ma lalo o ka ʻōpū e hoʻoponopono ai i ka paʻa.Pono ka paʻa paʻa e like me ka hiki ke pale aku i ka poʻe mai ka hāʻule ʻana i ka wai a paheʻe mai ko lākou poʻo.

(3) Ma mua o ka hoʻohana ʻana, e nānā inā ua pōʻino ke kāʻei hoʻopakele a haki paha ke kāʻei.

7. Ka lole hoʻopakele wikiwiki

(1) E hoʻoponopono i nā kāʻei ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka pūhaka, a hoʻopaʻa paʻa loa i mea e pale ʻole ai ka poʻe i ka hāʻule ʻana i loko o ka wai a paheʻe.

(2) Ma mua o ka hoʻohana ʻana, e nānā inā ua poino ka lole hoʻopakele, ua haki ke kāʻei, a inā hiki ke hoʻohana ʻia ke apo makau.

8. ʻO nā lole hoʻoilo maloʻo

(1) Hana ʻia nā lole pale anuanu maloʻo i nā pūʻulu, a no ka mālama ʻana i kāna hana, ʻo ia ke kumu no ka hoʻohana ʻana i nā limahana.

(2) Ma mua o ka hoʻohana ʻana, e nānā inā he pōʻino i ka holoʻokoʻa, inā paha ua pōʻino ka pilina o nā pipeline a me nā ʻāpana a puni, a ma hope o ka pau ʻana o ka lole, pono e hoʻāʻo ʻia ka inflation a me ka mea hoʻopau e hōʻoia i ka hana maʻamau.

(3) Ma mua o ke kau ʻana i nā lole maloʻo hoʻoilo a komo i loko o ka wai, e nānā pono i ke kūlana o kēlā me kēia ʻāpana.

(4) Pono ka hoʻohana ʻana i nā lole hoʻoilo maloʻo i ka hoʻomaʻamaʻa ʻoihana, ʻaʻole pono e hoʻohana me ka ʻole o ke aʻo ʻana.


Ka manawa kau: Apr-03-2023